Café Thijs en de BierTroubadour presenteren:
Een Online BierProeverij en meer!

Inmiddels is het alweer ruim 15 weken geleden dat de deuren van ons café gesloten moesten worden. Dit voelt als een eeuwigheid en je zou bijna denken, zijn ze het biertappen inmiddels al verleerd? Doet die kurkentrekker het nog wel of, weten ze nog wel hoe ze een bitterbal moeten bakken? Allemaal begrijpelijke vragen en naast dat wij hier nog alle vertrouwen in hebben, maken wij ons op onze beurt zorgen of jullie niet vergeten zijn hoe het café er eigenlijk van binnen uitziet.

Dit heeft ons aan het denken gezet en daarbij presenteert Café Thijs in samenwerking met de BierTroubadour een heuse online bierproeverij op zaterdag 20 februari om 20:00. Deze is dus live te volgen vanuit je eigen woonkamer, of misschien wel een tijdelijk ‘thuis café’. Dit wordt een vermakelijke avond met verschillende bieren in de hoofdrol en onder begeleiding van muziek en mooie verhalen! Ook mag een stukje slap geouwehoer natuurlijk niet ontbreken. Al met al een prachtige invulling voor een fijne zaterdag avond die we live vanuit Café Thijs zullen uitzenden.

Hoe gaat dit in zijn werk?
Wil je deelnemen aan deze online bierproeverij dan kan dat door een proeverij box te bestellen. Deze box is gevuld met de bieren die we zullen proeven samen met nog enkele extra attributen en de instructies die nodig zijn om de proeverij te kunnen volgen. De avond zal tegen de 3 uur in beslag nemen en de kosten voor een box bedragen €30,- per persoon. Aanmelden en de box bestellen kan tot 14 februari. Ophalen kan vanaf 17 tot 19 februari van 16:00 tot 19:00 uur. Geef tevens bij de bestelling aan op welke dag en om welke tijd je de box komt ophalen zodat we rekening kunnen houden met de spreiding.

De inschrijving is gesloten.

 

Er kan geen pakket meer besteld worden.