Hoe staan wij tegenover de nieuwe maatregelen

Beste bezoekers en gasten van Café Thijs,  

Het is een ‘hot-topic’ en het gesprek van de dag. Vanaf 25 september zal het een en ander aan regels en maatregelen veranderen. Zoveel hoofden, zoveel zinnen en daarbij heb je voor en tegens. Reden voor ons als Café Thijs om te laten weten hoe wij hier tegenover staan, hoe wij richting te komende periode aankijken en uw begrip hiervoor te vragen. 

Voorop gezet zijn we het niet helemaal eens met de manier hoe dit beleid tot stand is gekomen en hebben, ook wij, hier onze twijfels over. We kunnen het ons alleen niet permitteren opnieuw een stap terug te moeten doen en de risico’s van boetes en eventuele sluiting zijn het niet waard om dit alles op het spel te zetten door tegen de regels in te gaan. In de afgelopen periode hebben we gemerkt dat het soms lastig kan zijn om alle maatregelen in acht te nemen. We hebben ons best gedaan maar heilig zijn we ook niet. We zijn geen politieagenten en willen ze ook niet spelen. We zijn kasteleins, bierambassadeurs maar bovenal horeca mensen. Hier hoort onze focus op te liggen. 

Zoveel bekende en nieuwe gasten zijn de afgelopen week in ons café voorbij gekomen en het is fijn dat we weer ons ding kunnen doen en dat iedereen daarvan geniet als ze bij ons te gast zijn. We vinden daarom dat het de verantwoordelijkheid is van ons allemaal om dit mogelijk te kunnen blijven maken. Dat betekent dat wij ons steentje bij zullen dragen door onze nieuwe taken uit te voeren. Dit zullen we doen op onze eigen manier en zo zullen we ervoor zorgen dat ieder die langs wilt komen, nog steeds meer dan welkom is. Het hoeft daarom geen hekelpunt te worden maar een gezamenlijk gevoel van verantwoordelijkheid voor elkaar en met elkaar. In ons café is namelijk niemand alleen, en moeten we het dus met elkaar doen. Voor zowel binnen als buiten Café Thijs.

 

Wil je iets vieren, organiseren of wat dan ook. Vul onderstaand formulier in of bel ons.